вівторок, 24 грудня 2019 р.

Новорічна мандрівка “Чарівні пригоди у Країні Казок”



Сьогодні ми разом з читайликами ознайомились з казками про зиму. Почитали ці казки  та приготували смачні  подарунки  своїми руками!




Зимова пора — саме час провести вечір за хорошою книгою. А також можливість почитати щось дітлахам, адже саме змалечку приживається любов до літератури. До того ж, саме казки містять у собі історії, які навчають дітей найкращим людським рисам, таким як доброта, дружба, вірність та небайдужість до навколишнього світу. Тому наша бібліотека пропонує маленьким читайликам прочитати дивовижні казки!

1. Різдвяна пригода (Автор: Юлія Смаль)
Казка дійсно сповнена пригод: маленький хлопчик вибігає на вулицю, аби впіймати свого пса і замість звичних будинків бачить різдвяний казковий світ, сповнений магії. Його сюди закинула доля не просто так. Хлопчик, разом із своїм другом-псом, повинен віднайти Чортеня, яке вкрало різдвяну зорю. Йому потрібно докласти зусиль, адже йдеться про порятунок найважливішого свята — Різдва.









2. Лисичка-сестричка і вовк-панібрат


 “Були собі дід та баба. От раз у неділю бабка спекла пиріжків з маком, повибирала їх, поскладала в миску та й поставила на віконці, щоб прохололи.” А яку роль зіграли у цій казці брат та сестричка, незмінні герої українських народних казок — вовк та лисиця, ви дізнаєтесь лиш прочитавши цю повчальну оповідь.




3. Білий кожушок (Автор: Катерина Перелісна)



 Казка про маленького зайчика, котрий звик до свого сіренького кожушка. Адже кожушок допомагав йому ховатись від усіх негараздів, які можуть трапитись в лісі. Аж ось випав перший сніг і тепер зайчика видно кругом, де б він не ховався. Та звісно ж, дитяча історія матиме щасливий кінець.




Немає коментарів:

Дописати коментар