понеділок, 30 березня 2020 р.

Леся Воронина “Ключі до дитячих сердець“


Ключі до дитячих сердець Лесі Ворониної (Біобібліографічна довідка ...
Леся Воронина, вам, сучасним юним читачикам, знайоме ім'я цієї непересічної письменниці.

Народилася Леся Воронина (справжнє ім'я Вороніна Олена Анастасіївна) 21 березня 1955 року в Києві в письменницькій родині. Назвали дівчинку Лесею на честь великої письменниці Лесі Українки. Її дід Прохор Воронін був письменником, тато – художником-оформлювачем і реставратором, а мама – перекладачем художніх творів. Вдома у них завжди було багато книг. Отож, книжки для маленької Лесі були цілим світом. Дівчинка рано навчилася читати, а згодом і сама почала вигадувати різні цікаві історії, адже росла досить кмітливою, веселою фантазеркою.

    Найпопулярніші твори:


Суперагент 000. Таємниця золотого кенгуру

До цієї книги, за яку письменниця у 2004 році стала лауреатом Всеукраїн-ської акції “Книжка року”, ввійшла надзвичайно цікава, шалена історія “У пошуках золотого кенгуру”.

Нездоланний Супергерой 000, як і годиться всім супергероям, розплутує найзагадковіші злочини, перемагає найпідступніших ворогів і рятує світ від неминучої загибелі. Іронічний детектив знаної сучасної української письменниці Лесі Ворониної вже й сам став легендою. Сповнені жартів, іронії та смішних натяків.



Таємне Товариство Боягузів, або Засіб від переляку

Підступні та хижі синьоморди – представники страшної цивілізації міжгалактичних загарбників атакують Землю, адже їм дуже до смаку наші комахи. Герої цієї пригодницько-фантастичної повісті потрапляють у небезпечні і неймовірні ситуації, вчаться долати переляк і перемагати власну слабодухість, рятуючи інших. Пориньте у світ карколомних пригод звичайного хлопчика Климка, який зумів пройти випробування, поборов свій страх і став сміливим.




Таємне Товариство Брехунів, або Пастка для синьо-морда

Щоб ви зробили, якби довідались, що на нашу планету має прибути десант космічних піратів-синьо-мордів? Злякалися б, здивувались, подумали б, що жарт? Та виявляється, що загроза цілком серйозна. І лише Клим Джура і його вірні друзі можуть врятувати людство від катастрофи. Але для цього необхідно проникнути у підземний саркофаг і розгадати таємницю єгипетських богів. Лише прочитавши цю повість, ви дізнаєтесь, друзі, чи пощастить героям повісті знешкодити підступних прибульців.



Таємне Товариство Боягузів та Брехунів

Ця книга містить дві надзвичайно цікаві повісті: “Таємне Товариство Боягузів, або Засіб від переляку № 9” і “Пастка для синьоморда, або Таємне Товариство Брехунів”. Головний герой цих творів – звичайнісінький хлопець, який захворів на незвичайну хворобу – пригодоманію! Прочитавши  ці  захопливі повісті, ви станете не лише учасниками фантастичних подій, а й зрозумієте, що людина, яка здолала свій страх, може перемогти наймогутніших ворогів. 



Немає коментарів:

Дописати коментар