вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Увага! Книжкові новинки!

Книги – це символ. Не просто надруковані слова, а своєрідна обіцянка нових знань, пригод, фантазій, вражень. Відкриваючи книгу, читач занурюється у незвіданий або добре знайомий світ, відкриває для себе багато нового.
Фонд нашої бібліотеки поповнився новими цікавими та корисними книжками, серед яких є:


Це збірка яскравих оповідань про перше входження дитини у складний світ людських взаємин. Про пізнання добра і зла, які тісно сусідують як у реальному житті, так і в чарівній казці. Видання містить паралельний переклад оповідань англійською мовою, що неабияк прислужиться розумненьким дітлахам, котрі вивчають найуживанішу іноземну мову.


«Леді Джейн» — пронизлива і драматична повість. Цією історією дівчинки-сироти, сповненою неймовірних поворотів долі, таємниць і майже детективних обставин, уже більше століття зачитуються діти і підлітки. І сьогодні вона хвилює, переконує, викликає співчуття, а часом і сльози. Самотнє дитя леді Джейн, що протистоїть жорстокому і холодному світові, виходить переможцем у цій боротьбі — завдяки душевній красі, твердості характеру і вмінню бути вдячною і милосердною.



У книзі ти знайдеш багато кумедних малюнків і познайомишся з англійськими словами. Які англійські імена існують? Як лічити англійською? Які слова приховує RATTLESNAKE? Усе це у ти знайдеш у англійськиму словнику у малюнках від A до Z!


Чи можливо бути королем, коли тобі всього вісім? Як залишитися добрим і чесним у підступному дорослому світі? Що зробить всіх мешканців королівства щасливими? Відповіді на ці складні питання намагається знайти маленький Матіуш. А щоб дізнатися, як це йому вдається - відкривай книжку та починай читати!
Що нам відомо про Полісся? Столітні дуби, тремтливі осики, шовковий мох та синє дзеркало озер, чаклуни-лісовики, квітка папороті, заховані в хащах замки, скити, скарби... Хто розбере, що тут правда, що — вигадка? Тепер ти сам, без сторонньої допомоги можеш це зробити.
У цій книжці зібрані казки та легенди поліщуків, і водночас — основну інформацію про історію, культуру та життя на Поліссі в давні часи і до сьогодні. 

Дивовижні пригоди в лісовій школі - найбільш популярна серія книг для дітей. Цю книгу охоче слухають дошкільнята, читають молодші школярі. І навіть ви, батьки, не зможете стримати посмішки, пригадуючи роки шкільного дитинства 
Запрошуємо всіх читайликів ознайомитись із новими надходженнями  у нашій бібліотеці!
Читаючи ви отримаєте нові знання і щире задоволення!

Немає коментарів:

Дописати коментар