пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Сучасним дітям - сучасні книжки

Книга сприяє всебічному розвитку, читаюча людина – це людина мисляча, яка здатна зробити самостійний вибір та прийняти вірне і виважене рішення в багатьох життєвих ситуаціях. Саме такими ми і бачимо наших читайликів: читаючими та мислячими.


Ми пропонуємо для Вас книжки сучасних авторів.

 
Герої популярної трилогії допоможуть зрозуміти, що все-все на світі залежить від кожного з нас. А найбільше від нас залежить наше майбутнє! І тому дуже важливо доводити усі справи до кінця і відважно боротися з брехливими обіцянками-цяцянками та іншими сяк-такими. Адже через невиконані обіцянки наше майбутнє може перетворитися на мильну бульбашку.



Ця історія не про злети і падіння, а про те, як сприймають цей світ сучасні хлопчики, коли їм минає тринадцятий та чотирнадцятий рік, і за яких обставин у підліткових душах прокидаються інтелектуали, письменники, закохані романтики і бунтарі-радикали. Адріан Моул має стільки гризот, що ровесникам і не снилося. Проблеми зі здоров’ям, складні стосунки між батьками, неприйняття його поезії — і то ще далеко не все.

Хлопчик Клим, боягуз, що боїться хуліганів, одного разу дізнається про Таємне Товариство Боягузів. Вступивши до нього, він розкриває, що Землі загрожують прибульці з космосу, які поширюють вірус страху. Але ті, хто й так боягузи, можуть побороти страх і протистояти лиходіям. Клим потрапляє в пригоди у часі й просторі, щоб врятувати батьків, бабусю, друзів та увесь світ.



Головний герой, мрійливий хлопчик, наділений особливим даром: він може спілкуватися з людськими тінями і навіть їх викрадати. Тіні діляться з ним таємницями, просять у нього допомоги — не для себе, а для своїх власників, і він прагне змінити на ліпше долю тих, хто йому дорогий. Хлопчик виріс, став лікарем і застосовує свій дар для зцілення хворих. Але себе самого він вилікувати не може: його душа шукає любов, втрачену багато років тому.

Немає коментарів:

Дописати коментар