пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Щасливих почуттів у День закоханих

14 лютого - день Святого Валентина - ніжне та романтичне свято всіх закоханих; найпоетичніший, найтаємничіший день року! Існує декілька прекрасних легенд про історію виникнення цього свята. Одна з них розповідає про імператора Клавдія Другого, який заборонив одружуватися одному із своїх солдатів, бо нібито "вільний" чоловік воюватиме з більшим ентузіазмом.
Священик Валентин наперекір імператору обвінчав закоханих, за що його привселюдно стратили. Але ще сидячи у в`язниці і чекаючи покарання, Валентин закохався у чарівну дівчину, незрячу доньку наглядача, яку йому вдалося вилікувати молитвами та піклуванням від сліпоти. У свій останній день (саме 14-го лютого) Валентин попросив чорнило, ручку та папір і написав єдиній коханій прощального  листа, в якому освідчився їй у своїх почуттях. 
Святкують день закоханих по- різному. Подарувавши листівку - валентинку чи солодощі, можна освідчитися у своїх почуттях. Можна подарувати печіво або цукерки і разом їх з`їсти, щоб кохання було солодке. Головне, щоб подарунок сподобався. 


Ось так виразили до нас свої почуття наші читачі.
Щіро дякуємо Вам!  

Немає коментарів:

Дописати коментар